Workshops

Heb je een lange to-do-lijst? Ligt je bureau vol met papieren waar je nog iets mee moet? Zie je op tegen de acquisitie die je nog moet doen voor je bedrijf? En moeten er in huis nog allerlei huishoudelijke taken gedaan worden? Heb je mooie plannen, maar komt het er maar niet van er echt iets mee te doen?

IMG_0774

In de workshop Morgen doe ik het écht! kijken we naar uitstelgedrag: wat is het precies en waarom is het toch zo verleidelijk? En natuurlijk ook: wat kun je eraan doen?
In de workshop krijg je inzicht in je eigen gedrag en kijken we naar oplossingen, afgestemd op jouw specifieke ‘type’ uitstelgedrag.

Wedden dat je naar huis gaat met veel zin om de dingen die blijven liggen nu echt aan te pakken?

Linda en Ron hebben deelgenomen aan deze workshop en zeggen daarover het volgende:

“We vonden het een leuke en gezellige, maar vooral ook inspirerende workshop die veel herkenbare momenten had. Door de luchtigheid is dit goed te behappen en voelt het totaal niet stigmatiserend. Een aanrader.” 

Workshops kunnen gegeven worden in elke plaats in Nederland, België of zelfs in andere landen. De workshop kan op verzoek ook in het Engels gegeven worden. Interesse in een workshop? Mail naar info@welmoedverhagen.nl!

  • Prijs: € 75,- (incl. 21% btw) per persoon

Ben je met een aantal geïnteresseerden in een andere stad? Ik kom graag naar jullie toe! En regel je een ruimte die we kosteloos kunnen gebruiken, dan mag jij gratis deelnemen aan de workshop!

Elke workshop gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn.

Comments are closed.